Collectie The Elegant Issue van Studio Anneloes

Studio Anneloes Elegant Issue

De nieuwste Studio Anneloes collectie, The Elegant Issue gaat over elegantie en kracht. Schoonheid en charme is wat je aan de buitenkant ziet, maar elegant komt van binnenuit. Het is een houding die ontstaat door zelfkennis en zelfvertrouwen. Je outfit kan ervoor zorgen dat je jezelf krachtig en elegant voelt. Als je dit voelt, straal je het automatisch uit. Door de goede pasvorm en comfortabele materialen zie je er gegarandeerd uit om door een ringetje te halen.

Het eerste item uit de Elegant Issue collectie is de Studio Anneloes Poppy Small Chain Blouse Off-white/Deep Green. De Poppy blouse is een klassieker uit de collectie van het mer. Door het mooie kleurenpalet en de print straalt de blouse nog meer klasse uit.

Het tweede item is de Studio Anneloes Stairdown Trousers Deep Green. De broek in de prachtige diepgroene kleur heeft een skinny fit en splitjes aan de onderzijde.

Het derde item  uit de collectie is de Studio Anneloes Jinthe Chain Blouse Deep Green/Off-white. De Jinthe blouse is een prachtige blouse met een luxe look en feel. De mouwen hebben veel volume en eindigen in manchetten. Verder zijn er plooien aangebracht voor een extra vrouwelijk effect.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.