De top 10 meest originele cadeaus van 100% Leuk!

100% Leuk cadeaupakket

Vind je het ook altijd lastig om met een origineel cadeau te komen? Of wil je gewoon eens een keer iets anders geven dan een bos bloemen? Dan is een cadeau van 100% Leuk een aanrader. 100% Leuk staat voor ‘ Aandacht voor elkaar’! Een collectie gemaakt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om iemand een hart onder de riem te steken, iemand in het zonnetje te zetten, een jubileum of een verjaardag? Voor iedere gelegenheid hebben wij passende cadeaus.

Wij hebben de meest originele cadeaus van het merk 100% Leuk op een rijtje gezet.

  1. Onze favoriet van 100% Leuk is de 100% Leuk handzeep: vele handen maken licht werk. Het is een oud gezegde, maar zeker niet mindeHandzeep vele handen maken licht werk 100% leukr waar: vele handen maken licht werk! Wil je iemand bedanken voor zijn hulp? Omdat je bijvoorbeeld bent geholpen met een verhuizing, of het werken in de tuin? Dan is deze handzeep het perfecte cadeau om je blijk van waardering te uiten.  De heerlijk zachte handzeep heeft een geur van bamboe en is perfect om de hard werkende handen eens te verzorgen. De handzeep is verkrijgbaar voor €8,95. Ook hebben we deze versie in een handcrème voor €7,95. Namelijk de 100% Leuk handcrème: bedankt voor de helpende handen.
  2. Op nummer twee hebben wij de 100% Leuk Hartzeep: goud waard. Het is niet zo’n groot cadeau, maar toch een groot gebaar. Een perfect cadeau voor iemand waar je ontzettend blij mee bent en tegen wilt zeggen: ‘Jij bent goud waard!’ Daarnaast hebben we nog een variant van deze zeephart van 100% Leuk met opdruk Liefste Lieverd. Deze hartzepen van 100% Leuk zijn verkrijgbaar voor €3,95.
  3. Het derde toffe cadeau is het luxe voetenbadje van 100% Leuk. Heerlijk om even te ontspannen en uitrusten in deze hectische wereld! Het is echt een bestseller en een ideaal cadeau voor iedereen! Het voetenbadje is gevuld met zout en gember. Verder kan je het recept gemakkelijk volgen op het label. Dit voetenbadje van 100% Leuk is verkrijgbaar voor €6,95.100% Leuk Douchegel Van Harte Meid
  4. Een ander mooi cadeau is de 100% Leuk Douchegel van harte meid. Een leuk verjaardagscadeau of een cadeau omdat ze haar diploma in ontvangst heeft mogen nemen. Genoeg redenen te bedenken! Ook hebben we deze variant voor mannen, namelijk de 100% Leuk: Douchegel Gefeliciteerd Gozer. Deze overheerlijke douchegel van 100% Leuk is verkrijgbaar voor €7,95.
  5. Daarnaast hebben we het cadeaudoosje van 100% Leuk: je huis is je thuis. In dit cadeau doosje zit een heerlijke zeep met in de geur soft freshness. Een perfect cadeau om te geven tijdens een housewarming. Deze zeep kan worden opgehangen (ter decoratie) in bijvoorbeeld de badkamer, wc of gewoon in de woonkamer. Daarnaast hebben we ook nog cadeau doosjes in de varianten dikke knuffel en je bent harstikke leuk. De cadeau doosjes zijn verkrijgbaar voor €9,95.
  6. Op nummer zes hebben wij het snoephuisje blij met jou. Met dit 100% Leuke snoephuisje laat je merken dat je iemand erg waardeert, Een perfecte manier om te vertellen: ‘Ik ben zo blij met jou’. Het snoephuisje is gevuld met dropballetjes. Daarnaast hebben we nog het snoephuisje gefeliciteerd en snoephuisje bedankt. De snoephuisjes zijn verkrijgbaar voor €8,95.
  7. 100% Leuk bierdoucheVerder hebben wij van 100% leuk nog een origineel cadeau speciaal voor onze mannen: namelijk de 100% Leuk Bierdouche. Dit is namelijk het enige bier waar je daadwerkelijk frisser van wordt! Deze douchegel heeft een frisse geur en is chique verpakt met gouden details. De bierdouche is verkrijgbaar voor €9,95.
  8. Op nummer acht hebben wij de 100% Leuk Glazen vaas. Op deze mooie vaas staat: ‘Geluk zit in kleine dingen’. Deze vaas kan worden gebruikt voor een veldboeket of pluimen in te zetten. Daarnaast kun je hem ook op je aanrecht zetten met je keukengerei erin. Je kan hem zelfs nog gebruiken als voorraad pot! Deze toffe vaas is verkrijgbaar voor €14,95.
  9. Nog een ander leuk geschenk is de 100% leuk badthee. Dit cadeau is ideaal om via de post te sturen. Er zit namelijk een wenskaart bij. Op de wenskaart staat ‘Bedankt voor alles’ en is dus ideaal om te geven aan een persoon die je wilt bedanken. Bijvoorbeeld voor de goede zorg of voor die ene verbouwing. In de wenskaart zit een zakje badthee wat je heel gemakkelijk aan de kraan100% Leuk Kweek je Kado hangt als je het bad vol laat lopen. Deze leuke badthee van 100% Leuk is verkrijgbaar voor €5,95.
  10. En dan zijn we al weer bij het laatste cadeau aangekomen. Op nummer 10 hebben wij de 100% Leuk kweek je kado. Binnenkort op kraamvisite en je wilt de kleine de wereld in verwelkomen? Kweek je Kado is een leuk cadeau om te geven. Door de kweekcup en de fles te gebruiken en de instructies op het zakje te volgen veranderen de zaadjes al snel in stekjes en de stekjes in mooie spruiten! Dit prachtige cadeau is verkrijgbaar voor €8,95.

 

Enthousiast geworden van al deze originele cadeaus? Shop dan al onze cadeaus hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.