Wasparfum Le Essenze di Elda

Iedereen houdt van was die lekker ruikt. Daarom gebruiken we vrijwel allemaal wasmiddel en wasverzachter dat we lekker vinden ruiken. Wist je eigenlijk dat er een betere manier is om je was langdurig lekker te laten ruiken? Dat kan namelijk met wasparfum! Wasparfum is speciaal om te gebruiken tijdens of na het wassen. De parfum houdt je kleding, handdoeken en beddengoed lekker fris!

Maar wat is wasparfum nu precies?

Wasparfum is een vloeibare substantie die je aan je wasmiddel toevoegt. Het heeft een sterke, unieke geur die je gewassen kleren, gordijnen of handdoeken heerlijk laat ruiken! Daarnaast zorgt het ervoor dat jouw linnenkast heerlijk ruikt en heb je nooit meer last van een muffe geur bij het openen van de wasmachine.

Verder hoef je nooit meer wasverzachter te gebruiken om je was lekker te laten ruiken. Het gebruik van de parfum is bovendien veel beter voor zowel je wasmachine als je kleding.

Hoe gebruik je wasparfum?

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je normale, favoriete wasmiddel en doe enkel een paar druppels in het kleine spoelbakje ernaast waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. Door de druppelaar in de fles, is het uitermate zuinig in gebruik! Bij normaal gebruik kun je met één fles wasparfum van 500ml tot wel 100 keer wassen.

Welke geuren wasparfum zijn er?

Le Essenze di Elda bestaat uit 20 verschillende geuren wasparfum. Zo is de ene geur beter geschikt voor kleding en de andere geur beter geschikt voor linnengoed. De meest populaire wasparfum is de Perla. Deze is zowel geschikt voor linnengoed als kleding.

Verder zijn de wasparfums verkrijgbaar per 100ml en per 500ml.

Geur is iets persoonlijks. Het is ook niet altijd goed in woorden te vatten. Houd je van een frisse geur aan de was? Dan moet je het gewoon proberen. Daarom hebben we ook een proefpakket met verschillende geuren. Zo kun je ontdekken welke geur het best bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.